Nieuws

Sinds ruim een jaar houdt TDO technical services zich, aanvullend op het preventief en correctief onderhoud, ook bezig met conditie bewaking. In het afgelopen jaar heeft onze CBM adviseur Peter Sanders daarvoor diverse internationaal erkende en ISO gecertificeerde opleidingen gevolgd. 

“TDO technical services heeft een 2e project geplaatst voor een van haar klanten in zuid Europa. Het betreft een transportsysteem voor de levensmiddelen industrie. Het systeem bestaat uit een volledig uitgevoerd rvs systeem met rvs leiding en een eigen ontwikkelde modulaire besturing. Voor service doeleinden is het systeem voorzien van een module om vanaf Hengevelde te kunnen monitoren. TDO technical services heeft het gehele project in opdracht gekregen van engineering, productie, transport tot het plaatsen en opstarten met instructies. Hierbij is gebruik gemaakt van de gehele Tuinte groep en een aantal partners.”

Hengevelde, de afgelopen jaren heeft TDO zich sterk ontwikkeld. Zij werkt met steeds hoger opgeleid technisch personeel, haar (internationale) klantenkring groeit en het dienstenpakket wordt steeds verder uitgebreid. Hierbij past een vernieuwde strategie én een nieuwe naam:

TDO onderhoud & revisie heet daarom vanaf nu: TDO technical services  

De Tuinte groep is een samenwerking aangegaan met ID-Rep Electronic, een Frans bedrijf dat reeds 25 jaar actief is op het gebied van het repareren, reviseren en onderhouden van industriële elektronische componenten en servomotoren. Het dienstenpakket van ID-Rep / Tuinte groep is veelomvattend. Het biedt o.a. complete reinigingen van systemen aan, zij verzorgen storingsanalyses en ze vervangen preventief mogelijk versleten onderdelen. Groot voordeel hierbij is dat zij in staat zijn om snel en doeltreffend aan uw vraag te voldoen, dankzij de grote interne voorraad aan reservematerialen.

Gezien de actuele ontwikkelingen binnen de voedingsmiddelen industrie, als het gaat om veilig en hygiënisch produceren en verpakken van voedingsmiddelen, heeft de Tuinte groep breed een voorlichtingsdag hierover gehad. Doelstelling van TGN foodtechnology is om constant op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied EHEDG en HACCP, waardoor wij, maar ook de gehele Tuinte groep meerwaarde kan bieden richting producenten binnen de voedingsmiddelen industrie.
De training is in opdracht van TGN foodtechnology georganiseerd en door de Universiteit Twente gegeven.

Virtuele tour

360

Over TDO

TDO technical services is een organisatie die machine (delen) en (proces) technische installaties assembleert, monteert, verplaatst en oplevert, verzorgt specialistisch onderhoud, revisies en ondersteuning aan hoogwaardige machines in o.a. de voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie, speciaalmachines in fijn- mechatronica en de algemene machinebouw.

Nieuws Tuinte groep

© 2016 Tuinte groep. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search