Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit valt en staat bij goed personeel

Bij TDO technical services gaan we voor kwaliteit en we zijn dan ook bereid hierin te investeren. Ons personeel gaat hier volop in mee. Een goede communicatie tussen onze klanten en onze medewerkers vinden wij belangrijk. Daarom blijven we doorgaan met het verder opleiden en specialiseren van onze vakmensen. Al onze medewerkers hebben een eigen ontwikkelingsplan dat jaarlijks wordt getoetst en bijgeschaafd. Hierbij houden we nauwlettend de laatste technologische ontwikkelingen, de wensen van de markt en ons personeel in de gaten.

Net als de rest van de Tuinte groep werkt ook TDO op basis van de ISO 9001 normen. Keuringen van gereedschappen verrichten wij volgens NEN 3140:2001 en wij zijn een VCA* gecertificeerd bedrijf. TDO is daarnaast een Siemens “Certified Programmer met TIA Portal (S7PRO-VTI)”.

Onze diverse kwaliteitscertificaten zijn op aanvraag in te zien.

Virtuele tour

360

Over TDO

TDO technical services is een organisatie die machine (delen) en (proces) technische installaties assembleert, monteert, verplaatst en oplevert, verzorgt specialistisch onderhoud, revisies en ondersteuning aan hoogwaardige machines in o.a. de voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie, speciaalmachines in fijn- mechatronica en de algemene machinebouw.

Nieuws Tuinte groep

© 2016 Tuinte groep. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search