Assemblage en montage

Assemblage en montage

TDO is zeer ervaren in het assembleren van complexe systemen en machines. Deze ervaring hebben wij grotendeels opgedaan binnen de Tuinte groep, maar wij assembleren en monteren ook voor derden. Deze specifieke kennis en het technisch personeel is namelijk bij veel kop-staart productiebedrijven niet (meer) aanwezig. Wij kunnen u hierbij volledig ontzorgen: van inkoop en assemblage tot en met het functioneel testen. Dit kan zowel bij de klant als bij TDO. Wij verzorgen de assemblage en oplevering van de door u aangeleverde modules, zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen productie. Onze specialisten staan u graag bij.

  • Assemblage
  • Montage (in- en extern)
  • Verplaatsing/verhuizing van speciaalmachines
  • Functioneel testen
  • Oplevering

Wilt u meer informatie over het assembleren, monteren of verplaatsen van uw speciaalmachines? Vul ons contactformulier in.

Virtuele tour

360

Over TDO

TDO technical services is een organisatie die machine (delen) en (proces) technische installaties assembleert, monteert, verplaatst en oplevert, verzorgt specialistisch onderhoud, revisies en ondersteuning aan hoogwaardige machines in o.a. de voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie, speciaalmachines in fijn- mechatronica en de algemene machinebouw.

Nieuws Tuinte groep

© 2016 Tuinte groep. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search